Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Emma S om moisturising-serien

Emma S moisturising-serie lanserades första gången för tio år sedan och sen dess har det kommit många nya och återfuktande ingredienser. Nu har de förbättrat serien och gjort den ännu mer effektiv. Här kan du läsa Emmas egna ord om produkterna.

Vad är det för nya spännande ingredienser och vad gör de?

Nya moisturising innehåller bland annat ett fuktsystem som i tre steg stödjer hudens egen fuktbalans genom att stärka hudens barriär. Lågmolekylär Hyaluronsyra, Squalan och extrakt ur en vattenalg återfuktar och mjukgör din hud med både direkt- och långtidseffekt. Sen har vår dagkräm äntligen fått ett solskydd SPF 15.

Vem kan använda serien?

Fuktserien är verkligen anpassad för alla åldrar och alla normala hudtyper. Den är lätt och följsam och passar perfekt även under en makeup. Båda mina tonåringar använder serien och älskar den också då den är mest baserade på fukt och lite mindre fett.

Du har döpt om nattkrämen till intense, varför det?

Vi ser att det är många kunder som bara vill använda EN kräm både dag- och natt och då är intense ett perfekt alternativ. Personligen gillar jag ju en dagkräm som har solskydd och en natt som är utan och använder därför både day cream med spf 15 och Intense.

EmmaS-767x767

Har du någon favorit i serien?

Oj vad svårt... Jag måste dock lyfta vårt fuktserum som är en riktigt booster för min hy. Det är ett lätt serum som tränger ner i huden och som kan kombineras med mina andra serier som tex. ageless och ultimate.

Ni har utfört oberoende studier, vilket resultat fick ni?

Oberoende studier visade att produkterna efter 3 veckors användning förbättrar hudens fukthalt genom att stärka hudbarriären.