Tillbaka till Emma S

Sponsrat innehåll

Emma S. Enzyme Peel - fräsch hy på en minut

Känner du också att din hy är lite trött och saknar lyster? Med Emma S. Treatment Enzyme Peel får du ny lyster och förbättrad fuktbalans på bara en minut.

Emma S Wiklunds egna ord om peelingen

"Enzympeeling är för mig en av hemligheterna till en vacker hy. Den här peelingen innehåller AHA- och BHA syror som på bara en minut löser upp pormaskar, tar bort döda hudceller och ger din hy en fin lyster. Den är helt enkelt en favorit i min hudvårdsrutin och jag använder den en till två gånger i veckan".

Såhär använder du Emma S. Enzyme Peel

Applicera ett mellantjockt lager på ett torrt och väl rengjort ansikte, men undvik området runt ögonen. Om du likt mig ofta får torra läppar under vinterhalvåret, är ett tips att även applicera ett tunt lager längs med kanten av läpparna. Låt peelingen verka i en minut och skölj sedan av med ljummet vatten. Du kan känna en liten kittlande känsla i huden under tiden som den verkar och för en del blir även huden rödaktig direkt efteråt. Detta är helt normalt och rodnaden brukar gå över efter en stund.

Emma S enzyme peel 767x767

Ge din hy ny lyster

En effektiv enzympeeling med AHA- och BHA-syror som på bara en minut tar bort döda hudceller, löser upp pormaskar och ger din hy lyster och förbättrad fuktbalans. För bästa resultat, använd produkten en eller två gånger i veckan.