Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Ansiktsrengöring och exfoliering

Att lägga lite tid på att rengöra min hy morgon och kväll är för mig lika självklart som att borsta tänderna. En bra start på morgonen för att ha en fräsch hy att lägga makeup på och en bra avslutning på kvällen där all gammal makeup och smuts tas bort innan serum, ögonkräm och nattkräm åker på. Nu under hösten har vi på Emma S. lanserat tre spännande nyheter inom rengöring och behandling, vilket känns lite extra roligt att få berätta om. Oavsett vem du är eller vilket behov din hy har så kan säkert någon av dem bli en del i din hudvårdsrutin.

– Emma

Foaming Glow Cleanser

Ett mjukt och krämigt rengöringsskum som rengör din hy från smuts och lättare makeup. Innehåller PHA och BHA-syror, vilka hjälper till att rengöra huden samtidigt som de milt exfolierar och ger en fin lyster. Den här rengöringen använder jag på morgonen för att tvätta av ansiktet ordentligt och ge huden en bra start. På kvällen tycker jag att den passar jättebra som en avslutande rengöring i en så kallad ”double cleansing” rutin efter du har tagit bort makeup med oljerengöring.

EmmaS nyheter ansiktsrengöring och exfoliering

Cleansing Micellar Water

Det här är ett efterlängtat micellärvatten som skonsamt och effektivt avlägsnar smink och smuts i ett enda steg, utan att irritera huden. Den parfymfria formuleringen innehåller micellärer (molekyler) som verkar som magneter på huden och drar åt sig smuts och makeup samtidigt som den återfuktar huden. Det fiffiga med den här produkten är att jag inte behöver skölja av ansiktet efteråt vilket gör det till den perfekta rengöringsprodukten när jag reser eller när jag vill sminka om mig snabbt under dagen.