Tillbaka till Bobbys Hair Care

Sponsrat innehåll

Detox-serien - återställ ditt hår

I denna artikel kommer vi att guida dig genom varje steg i vår Detox-hårvårdsrutin för att hjälpa dig uppnå en sund och fräsch hårbotten.

Detox Schampo: Skonsam skalpmassage för ren hårbotten

Se till att håret är ordentligt blött, lyft håret från hårbotten för att allt hår ska få vatten på sig. Löddra upp Detox-schampot i händerna och massera försiktigt in det i hårbotten. De skonsamma skrubbkornen i schampot skapar en behaglig skalpmassage. Efter att ha täckt hela hårbotten sköljer du noggrant. Detox-schampot bör inte användas före eller efter ett annat schampo och behöver bara appliceras en gång per dusch.

Bobbys Haircare detox

Detox Balsam: Fuktgivande omsorg för dina Lockar

När du har sköljt ur schampot och håret är fritt från skrubbkorn är det dags för balsamet. Krama ur överflödigt vatten och fördela Detox-balsamet jämnt längs längderna. Låt det verka i 1-3 minuter. För dig med torr hårbotten kan balsamet också användas i hårbotten tack vare dess vårdande ingredienser som arganolja och sheasmör.

Detox Serum: Daglig näring för en strålande hårbotten

Efter duschen, när håret är torrt, applicera några droppar Detox-serum i hårbotten och massera försiktigt. Vi rekommenderar att använda serumet dagligen, antingen morgon eller kväll, för bästa resultat. Genom att följa denna rutin kommer du att bevara och återställa din hårbottens hälsa. Detox-serien främjar också den nödvändiga balansen för att ge ditt hår möjlighet att växa sig starkt. Använd inte Detox-schampot för ofta, vi rekommenderar mellan en gång i veckan till en gång varannan vecka, beroende på hur mycket stylingprodukter du använder.

En fräsch känsla

Doften av Detox-serien är inspirerad av en skogsglänta, omgiven av mystik och fräschhet. De friska tonerna av grönt, mossa och trä omsluter dig omedelbart och skapar en unik upplevelse. Balansen mellan skogens djupa toner av bergamott, lime, mint, den milda doften av viol och lavendel skapar en uppfriskande doftupplevelse. Ge dig själv förmånen av en fräsch Detox-start och låt vår Detox-serie vara din hemlighet till ett friskare och vackrare hår!