Tillbaka till Bioderma

Sponsrat innehåll

Atoderm - hudvård för torr eller väldigt torr hud med intensiv klåda

Röda fläckar, generell torrhet, besvärande klåda ... Låter det som en beskrivning av din hud? Då kan den vara atopisk och benägen att få eksem, ett tillstånd som kan uppstå när hudbarriären är försvagad.

Bioderma Atoderm-serien har ett komplett utbud av rengörings- och hudvårdsprodukter som är utformade för att förebygga, hantera och lindra dessa typer av problem – för en mjuk, lugnad, hälsosam och välmående hud. Atoderm-produkterna kan användas av hela familjen, även de allra yngsta (förutom prematurfödda spädbarn).

Rengöring

När man har en torr, väldigt torr eller atopisk hud är det extra viktigt att välja sina rengöringar med omsorg – detta för att ge huden maximalt med vård, samt för att förhindra känslor av irritation och obehag.

1000x1000 Atoderm Miljöbild

Atoderm Huile de Douche – för lindring redan i duschen Duscholja för torr till mycket torr, atopisk och känslig hud. Formulan återfuktar i upp till 24 timmar och ger omedelbar komfort redan i duschen. Huden lindras, lugnas och får ett ökad skydd mot yttre aggressioner. Kan användas i ansiktet och på kroppen. För hela familjen (förutom prematurfödda spädbarn).

Atoderm Intensive Eye – lugnar och rengör ögonområdet Multiprodukt för mycket torr, irriterad och atopisk hud runt ögonen. Formulan verkar på tre sätt – rengörande, lugnande och reparerande – och avlägsnar smuts, makeup och föroreningspartiklar från huden. Hudbarriären får hjälp att återställa sig, och eventuell klåda dämpas. Kan även användas som dag- och nattkräm för ögonen. För hela familjen (förutom prematurfödda spädbarn).