Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Ansiktsolja – hudkärlek i en liten droppe

Renewing Face Oil är rena räddaren i nöden för torr hud. Med några droppar morgon och kväll tillför du näring och skydd, motverkar ålderstecken och ger huden lyster.

Renewing Face Oil är din fukthjälte

Renewing Face oil är en olja. Det innebär att den inte innehåller något vatten, till skillnad från till exempel serum. Det gör den till en riktig superhjälte för torr hud och speciellt i bistra vintertider, när kyla och torr luft drar fukten ur huden. Då ligger den vattenfria oljan där som en skyddande barriär och håller kvar din huds fuktighet, mjukhet och spänst.

Viktigt skydd

Huden är ditt viktigaste skydd mot omgivningens smuts, avgaser, virus och bakterier. Att hålla huden mjuk och smidig är väsentligt för att den ska kunna vara den där trygga rustningen du behöver. Att ge den näring och fukt motverkar dessutom ålderstecken.

ACO Ansiktsolja – hudkärlek i en liten droppe

Naturens finaste oljor

ACO utvecklade Renewing Face Oil för att ge torr hud den där extra närings- och fuktboosten den så väl behöver. Renewing Face Oil är intensivt närande, motverkar ålderstecken och ger lyster. Den består av en unik blandning av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos som återfuktar och håller huden mjuk och smidig.

Skyddar mot nedbrytande ämnen

De fina, naturliga oljorna i Renewing Face Oil innehåller dessutom antioxidanterna Q10 och vitamin E som motverkar ålderstecken. Antioxidanterna verkar genom att skydda huden mot så kallade fria radikaler, en slags molekyl som bryter ner kroppen och får huden att åldras i förtid. Den speciella rapsoljan, canola oil, innehåller också många så kallade essentiella fettsyror*, som bidrar till att förbättra hudens motståndskraft och att återuppbygga hudens naturliga skyddsbarriär.

Naturlig del av hudrutinen

Renewing Face Oil kan du använda varje morgon och kväll, antingen genom att värma några droppar mellan handflatorna och applicera i ansiktet eller genom att blanda med din dag- och nattkräm. Du kan också blanda några droppar i din foundation för extra lyster. Oljan går utmärkt att kombinera med serum för att få fler effekter som gynnar din hud.

Även för fet hud

Ett vanligt missförstånd är att de som har fet hy inte ska använda olja, men det är en myt. Att torka ut ytan på huden ger ofta ökad fettproduktion, eftersom huden försöker kompensera bristen på fukt. Det är därför ofta bättre att hålla ytan fuktig och smidig – och skyddad.

*Essentiella fettsyror är fettsyror som människan behöver men inte kan producera själv. De måste alltså tillföras.