Smooff Rökavvänjning

Rökavvänjningsfilter, 4 st

525:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.
Smooff Rökavvänjning är 4 olika filter att sätta på cigaretten när du röker – helt utan medicin, nytt beroende eller biverkningar. Varje enskilt filter används i 7 dagar. På så sätt trappas rökningen och nikotinet ner gradvis i små steg – och mentalt får du tid på dig att bli redo för ditt planerade rökstopp efter 28 dagar. Smooff Rökavvänjning ger dig en ny chans, där du inte behöver övervinna nikotinberoendet och rökvanorna på en gång!

Motivation och rådgivning under processens gång ökar chansen för framgångsrik rökavvänjning. Därför inkluderar Smooff Rökavvänjning en detaljerad vägledning som guidar dig genom din rökavvänjning vecka för vecka, och ett kort som motiverar dig och ger dig goda råd. Smooff-filtren kan förvaras i cigarettpaketet eller på den medföljande filterhållaren. De kan användas för filtercigaretter i normal storlek. 

Smooff Rökavvänjning innehåller:

–  4 olika filter för cigaretten
–  1 rökmunstycke för behaglig rökkomfort
–  1 filterhållare, där du kan förvara ditt filter
–  1 detaljerad vägledning för rökavvänjning
–  1 motivationskort

Jämförpris 131:25/ST

EAN: 05700002009043

Se och följ bruksanvisningen i förpackningen.


Produktemballagen används för förvaring av oanvända filter. Stäng förpackningen så att filtren inte utsätts för solljus och förvaras vid rumstemperatur.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar