Nordbo C-vitamin

250 g

214:-

Ord. butikspris 299:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från NORDBOAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

NORDBO C-vitamin är ett svensktillverkat och högdoserat pulver av 100% kalciumaskorbat, en syraneutral form av C-vitamin som är lättupptaglig och skonsam för magen. Denna form ger även naturligt en liten dos kalcium. Pulvret är smakneutralt och kan blandas med valfri vätska. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning samt till att bibehålla normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens normala funktion. C-vitamin ökar upptaget av järn. I burken medföljer en doseringsskopa motsvarande 1 ml. Produkten tillverkas i Sverige och är certifierad med I’m Vegan av Djurens Rätt. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Jämförpris 1196:-/KG

EAN: 07350076867209

Kalciumaskorbat. Näringsvärde: Per rågad skopa: 825 mg C-vitamin och 94 mg kalcium.

Rekommenderad daglig dos: 1 rågad skopa blandas med valfri vätska. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tas med fördel i samband med måltid. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil.