Natto K2

Vitamin K2 med Isoflavoner 30st

152:-

Ord. butikspris 219:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Natto K2 är ett kosttillskott med vitamin K för benstommen. Benstommen bryts ner och återuppbyggs i en ständigt pågående process i vilken vitamin K ingår. Vitamin K är känt för sin betydelse för blodets normala koaguleringsförmåga och att det bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Natto K2 innehåller förutom vitamin K2 även jättenattljusolja, isoflavoner och nattoextrakt.

Vitamin K finns i två former: K1 och K2. Vitamin K1 finns bl a i gröna bladgrönsaker som broccoli, grönkål och spenat medan vitamin K2 finns i bl a ost, äggula och fermenterad mat som t ex den japanska maträtten Natto som består av fermenterade sojabönor.

Natto K2 vitamin K för benstommen!Benstommen som består av levande benväv förnyas hela livet, Den bryts ner och återuppbyggs i en ständigt pågående process i vilken vitamin K ingår. Vitamin K bidrar till blodets normala koaguleringsförmåga och bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Vitamin K är ett fettlösligt vitamin som finns i två former: K1 och K2. Vitamin K1 (fyllokinon) finns bl a i gröna bladgrönsaker som t ex broccoli, grönkål och spenat medan vitamin K2 (menakinon-7) bl a finns i ost, äggula och fermenterad mat som t ex den japanska maträtten Natto som består av fermenterade sojabönor. Kosttillskottet Natto K2 innehåller förutom vitamin K2 även jättenattljusolja, isoflavoner och nattoextrakt.

Jämförpris 7:30/ST

EAN: 07037391541204

Ingredienser: Gelatin (nöt/storfe), jättenattjlus-/nattlysolje, solrosolja/solsikkeolje, SOJAisoflavoner, nattopulver (SOJA fermenterat med Bacillus subtilis natto), förtjocknings-/fortykningsmidler (bivax/bivox), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel/antioksidant (blandade tokoferoler), färgämne (karamell), vitamin K (menakinon/menaquinon).

Försiktighet: Användning av Vitamin K tillsammans med blodförtunnande medel bör ske i samråd med läkare. Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.