MorEPA MorEPA Platinum

90% Omega-3 plus vitamin D3 60 kaps

479:-

Info

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fri frakt

Fler produkter från MorEPAFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
MorEPA Platinum 25D är ett kosttillskott som innehåller 1000 mg EPA/DHA samt 25 mcg D-vitamin per kapsel.

EPA och DHA bidrar till att bibehålla normala koncentrationer av triglycerider i blodet (vid ett dagligt intag av 2g EPA och DHA) och till normalt blodtryck (vid ett dagligt intag av 3 g EPA och DHA).

Med MorEPA Platinum får du också ditt dagsbehov av D-vitamin tillgodosett. D-vitamin är viktigt för bland annat benstommen och immunförsvaret och hjälper dig att stå emot förkylningar och andra infektioner.

MorEPA Platinum framställs helt utan kemiska lösningsmedel. Istället används naturligt CO2, koldioxid, genom den unika processen superkritisk CO2 extraktion.

MorEPA Platinum innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör. Det har även tillsatts apelsinolja i kapslarna för att undvika fiskliknande eftersmak.

Alla produkter ur MorEPAs serie är kallpressade vilket innebär att de är tillverkade i låga temperaturer och utan lösningsmedel. MorEPA har EU:s miljöcertifikat EMAS.
MorEPA Platinum har högsta innehåll av EPA/DHA per kapsel. Innehåller även vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion. *2 kapslar av MorEPA Platinum är 2000 mg EPA/DHA, för att normalisera blodfetter (kolesterol). *3 kapslar av MorEPA Platinum är 3000 mg EPA/DHA, för att normalisera blodtrycket. * Hälsopåstående enligt EFSA

Jämförspris 7:98/ST

EAN: 08713975500094

Info

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

INGREDIENSER: FISKolja från djuphavsFISK som TG (triglycerid) koncentrat (ansjovis, sardin och makrill), bovint gelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, apelsinolja, antioxidationsmedel: blandning av rosmarin- och tokoferolrika extract (Miradoxan), kolekalciferolkoncentrat (vitamin D3).
REKOMMENDERAT INTAG: För vuxna: 1 till 3 kapslar dagligen i samband med måltid. För barn rekommenderas MorEPA mini. Det dagliga extra intaget av EPA och DHA tillsammans får inte överskrida 5 g. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Upptäck flera produkter inom

Kost och hälsaKosttillskottOmega-3
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar