Läppenna, lip liner

Med en läppenna kan du experimentera med läpparnas färg och form. En läppenna hjälper dig även att hålla läppstiftet på plats, ger mer accentuerade linjer och ger dina läppar ett fylligare utseende. Välj en nyans som matchar ditt läppstift, eller en som är nära din naturliga läppfärg. Här hittar du mörka, ljusa, glansiga och matta läppennor från varumärken som bland annat IsaDora, Max Factor och Indy Beauty.

Läs mer

Hur använder jag läppenna?

Tänk på att inte ha torra läppar innan du applicerar läppenna – se till att de är återfuktade. För att få mer accentuerade läppar är en läppenna ett perfekt alternativ. Du kan även använda en läppenna för att få läpparna se ut som att de har en annan form. Rita längs läppkanten eller lite utanför med en läppenna som är något mörkare än din naturliga läppfärg. Fyll sedan i med ett läppstift.

Läppenna för att få läppstift att hålla hela dagen

En läppenna kan också fungera som en primer för övriga produkter för läpparna, så som läppstift. Istället för att bara fylla i ytterkanterna, använd läppennan över hela läpparna. På så sätt fungerar den som en bra bas för läppstift och minskar risken att det kladdar.

Här kan du se hela vårt sortiment av makeup för läppar.

Filtrera produkter

Visar 24 produkter

Isadora Perfect Lipliner 25 Nude Hearted

Läppenna 1,2 g

Pris online109 kr

Visar 24 av 24