Ögonbrynsgel

Ögonbrynsgel används för att styla och forma ögonbrynen. Gelen ger hållbarhet och form åt dina ögonbryn samtidigt som den ger dem en polerad look. Det finns olika typer av ögonbrynsgel, både genomskinliga geler och geler med färgpigment som kan användas för att ge ögonbrynen mer definition och färg.

Läs mer

När ska jag använda ögonbrynsgel?

Styling. Ögonbrynsgel hjälper till att hålla ögonbrynen på plats genom att tämja eventuella ojämnheter, oregelbundna hårstrån och ge dem en snygg och jämn form. Färg. Om du använder en färgad ögonbrynsgel kan den också fylla i glest växta områden och ge ögonbrynen mer färg och definition. Perfekt om du upplevera att du har för ljusa eller glesa ögonbryn. Förbättrad definition. Ögonbrynsgel ger ögonbrynen en mer markerad och definierad look, vilket kan hjälpa till att rama in ögonen och ge ansiktet ett mer polerat utseende. Fixerar. Gelprodukter hjälper till att hålla ögonbrynen på plats hela dagen, vilket är särskilt användbart om du har buskiga eller ostyriga ögonbryn.

Hur applicerar jag ögonbrynsgel?

Ögonbrynsgel finns i olika former, exempelvis tuber med en applikatorborste eller i pennform med en inbyggd borste. Du kan använda gelprodukten ensam eller som en del av din ögonbrynsrutin efter att du har fyllt i ögonbrynen med ögonbrynspenna.

Filtrera produkter

Visar 17 produkter

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel Espresso

Ögonbrynsgel 24 g

Pris online319 kr

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel Soft Brown

Ögonbrynsgel 17 g

Pris online329 kr

Lenoites Brow Me Sculpting Gel Transparent

Ögonbrynsgel 7 g

Pris online245 kr

Visar 17 av 17