Q10

Q10, eller koenzym Q10 finns naturligt i vår kropp och spelar en viktig roll för energiproduktionen i kroppens celler. Det fungerar också som en antioxidant som skyddar mot oxidativ stress. Q10 är även känt för sina positiva egenskaper för hudens hälsa så det hittas ofta i hudvård. Vi har flera olika kosttillskott med Q10 för att du ska kunna anpassa doseringen efter dina specifika behov. Här hittar du våra kosttillskott med Q10 från varumärken som Great Earth, Elexir Pharma och Närokällan.

Läs mer

Vad är Q10 bra för?

Även om Q10 produceras naturligt i kroppen kan nivåerna minska med åldern eller vid vissa hälsotillstånd. Då är kosttillskott ett enkelt sätt att få i dig extra Q10. Här kan du läsa mer om att äta kosttillskott, vitaminer och mineraler.

Hur tar man koenzym Q10?

Q10 finns som kapslar och tabletter och tas för bästa effekt tillsammans med måltid. Olika produkter har olika mångd Q10 i sig. Vissa kosttillskott kombinerar också Q10 med andra ingredienser som kan ha gemensamma effekter. Du kan hitta produkter som innehåller exempelvis omega-3, fettsyror, vitaminer eller mineraler som kompletterar Q10 för att ge en bredare hälsoeffekt.Tänk på att inte överskrida doseringen som står rekommenderat.

Filtrera produkter

Visar 20 produkter

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 30 mg

180 st

Kosttillskott

Pris online529 kr

Visar 20 av 20