Rakhyvel och rakapparat

När du rakar dig är det viktigt att alltid använda fräscha rakblad och en stadig rakhyvel. För att minska risken för utslag på huden efter rakning, mjuka upp med vatten och använd rakgel eller raklödder där du ska raka. Efteråt kan du lugna huden med en after shave. I den här kategorin har vi samlat rakhyvlar för alla behov, både för män och kvinnor. Här hittar du vanliga rakhyvlar, engångsrakhyvlar och säkerhetsrakhyvlar av kända varumärken som Gillette, Venus och Bulldog.

Läs mer

Rakhyvlar för män och kvinnor

Det finns rakhyvlar med olika egenskaper som passar olika typer av hår. Män har till exempel oftast grövre hår än kvinnor och därför är rakhyvlar för män inte likadana som de för kvinnor. En del personer har känsligare hud än andra och då kan man också behöva tänka på vissa saker när man köper en hyvel. Det finns rakhyvlar med återfuktande remsor som gör rakningen skonsammare och som minskar risken för hudirritation. En del hyvlar är också mer flexibla och följer ansiktets och kroppens konturer vilket också minskar risken för sår och gör rakningen lättare. Kom ihåg att det är viktigt att använda sig av rena och fräscha rakblad vid varje tillfälle för en skonsammare upplevelse.

Rakapparat istället för hyvel

Om du lätt får irriterad hud av att raka med med hyvel, eller om du till exempel bara vill trimma ditt skägg är en rakapparat ett bra alternativ. Vi har rakapparater från Gilette som enkelt låter dig trimma skägget jämnt och till önskad längd.

Använd filtreringen för att enklare hitta det du söker.

Filtrera produkter

Visar 51 produkter

Filter

Remington Style Series R3 Roterande Rakapparat

Rakapparat

Venus Extra Smooth Snap Rakhyvel

Rakhyvel, 1 st

PHILIPS Rakapparat SteelPrecision-rakblad S5586/66

Rakapparat, 1 st

King C Gillette Double Edge Razor

Rakhyvel, 5 st

PHILIPS Norelco Trimmer 5500 BT5522/15

Trimmer, 1 st

Remington Style Series B4 Skäggtrimmer

Skäggtimmer

Gillette Skinguard Sensitive Rakhyvel

Rakhyvel, 1 st

PHILIPS Oneblade Rakhyvel QP6530/15

Trimmer, 1 st

Gillette Venus Modular 2up + Shower Hanger Kit

Rak-kit

Gillette Mach3 Rakhyvel

Rakhyvel, 1 st

Remington Trim & Fit Näs- & Örontrimmer

Näs- och örontrimmer

Gillette Proglide Flexball Manual Rakhyvel

Rakhyvel, 1 st

Visar 30 av 51