Brun utan sol-handske

En brun utan sol-handske (BUS-handske) är en speciell handske eller vante som är avsedd för att applicera brun utan sol-produkter. Genom att använda en handske blir det lättare att få ett jämnt och bra resultat utan att smutsa ner dina händer. Handsken är vanligtvis gjord av mjukt, absorberande material som är lämpligt för applicering av brun utan sol-produkter på kroppen och i viss mån ansiktet. Här hittar du produkter från Ida Warg, St. Tropez och COOLA.

Läs mer

Varför ska jag använda en BUS-handske?

Jämn applicering. Handsken hjälper dig att få en jämn och smidig applicering, vilket minskar risken för fläckar och ojämnheter. Minskar kladd. Brun utan sol-produkter kan ibland vara kladdiga och svåra att tvätta av sig. Handsken skyddar dina händer från missfärgning. Minskar direkt hudkontakt. Genom att använda handsken minskar du direkt kontakt mellan produkten och din hud, vilket kan vara bra om du har känslig hud.

Kan jag använda handsken på både kroppen och i ansiktet?

Ja, du kan använda handsken på både kroppen och i ansiktet men du kan behöva vara lite mer noggrann när du använder den i ansiktet. Även om du använder en brun utan sol-handske är det fortfarande viktigt exfoliera och återfukta din hud ordentligt innan du applicerar för att få bästa resultat. Användning på kroppen. En BUS-handske är särskilt användbar när du applicerar brun utan sol på kroppen. Den hjälper till att fördela produkten jämnt över huden och minskar risken för fläckar eller ojämn färg. Handsken gör det också enklare att komma åt svåråtkomliga områden som ryggen. Användning i ansiktet. Även om en brun utan sol-handske främst är avsedd för kroppen, kan du också använda den försiktigt i ansiktet om den är tillräckligt mild och mjuk. Se dock till att vara försiktig när du applicerar BUS i ansiktet, och använd en produkt som är specifikt avsedd för ansiktet om möjligt.

Filtrera produkter

Visar 12 produkter

Visar 12 av 12