Ansiktsolja

En ansiktsolja kan användas på flera sätt och har olika egenskaper. De innehåller inget vatten utan består av olika vegetabiliska oljor och kan vara bra som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Ansiktsoljor kommer i flera olika konsistenser, vissa är lätta och absorberas snabbt in i huden och andra är lite tyngre. Ansiktsolja kan bland annat användas för att stärka hudbarriären, återfukta torr hud, ge mer lyster och glow och även ge en jämnare och mer slät hudton. Här hittar du produkter från flera kända varumärken så som ACO, Maria Åkerberg och Maggie by Kakan.

Läs mer

Ansiktsolja som återfuktar torr hud

Om du har torr hud är det bra med en lite tyngre olja som ger extra mycket fukt åt huden. Förutom att använda produkten i din dagliga hudvårdsrutin, testa även att blanda i några droppar i din foundation. På så sätt tillför du ännu mer fukt åt huden samtidigt som du får en fin lyster hela dagen.

När ska ansiktsolja användas i en hudvårdsrutin?

En ansiktsolja kan antingen användas direkt på huden, eller genom att du blandar ut några droppar i din dag- eller nattkräm. Om du använder den direkt på huden tar du den som sista steg i din hudvårdsrutin för att låsa in fukten från de andra produkterna. Här kan du läsa mer om en grundrutin för hudvård.

Filtrera produkter

Visar 92 produkter

Marja Entrich Carrot Oil

Ansiktsolja

Pris online349 kr

Indy Beauty Vitamin C Moisturising Facial Oil

Ansiktsolja 30 ml

Pris online179 kr

Marja Entrich Avocado Oil

Ansiktsolja

Pris online349 kr

Visar 30 av 92