Ansiktsmist

En ansiktsmist används för att tillföra extra fukt och återställa hudens balans. Sprayen absorberas snabbt och ger en fräsch känsla direkt. Olika typer av ansiktsmist har varierande ingredienser beroende på vad du har för behov. En ansiktsmist är perfekt efter träning, om du upplever att huden känns torr under dagen eller som del i din dagliga hudvårdsrutin. Här hittar du ansiktsmist från varumärken som St. Tropez, Emma S och ACO.

Läs mer

Hur använder jag en ansiktsmist?

Ansiktsmist kan användas när som helst under dagen för att snabbt återfukta och revitalisera huden. Ansiktsmist går att användas som en del i din dagliga hudvårdsrutin efter rengöring, likt en toner men går även lika bra att spraya på under dagen när du känner att huden behöver återfuktning. Eftersom produkten går att användas ovanpå smink är det ett bra alternativ för dig som är på språng.

Face mist med brun-utan-sol

Vissa ansiktsmists har brun utan sol i sig. Det är ett enkelt sätt att få en solkysst ton på bara några timmar. Misten gör att produkten blir lätt att applicera och få en jämn ton. Eftersom du sprayar direkt på ansiktet slipper du att bli missfärgad om händerna som man annars lätt blir med brun utan sol.

Filtrera produkter

Visar 46 produkter

Dermalogica Hyaluronic Ceraminde Mist

Ansiktsmist 150 ml

Pris online530 kr

Klairs Fundamental Ampule Mist

Ansiktsmist 125 ml

Pris online369 kr

Mario Badescu Facial Spray Aloe

Ansiktsmist 118 ml

Pris online119 kr

Visar 30 av 46