Helhetshälsa Citikolin med Cognizin

Kapslar, 60 st

Pris online365 krI apotek: 419 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Cognizin® innehåller citikolin samt bl.a pantotensyra och zink och är en produkt för hjärna och minne där pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga och zink bidrar till normal kognitiv funktion (t.ex. minne och koncentration).

- Citikolin Cognizin® innehåller citikolin, även kallat CDP-kolin, som är en organisk molekyl som förekommer naturligt i kroppen.

- Citikolin spjälkas i kroppen till kolin och cytidin, kolin används som byggsten till neurotransmittorn acetylkolin som påverkar inlärning och minnesfunktion.

- Citikolin Cognizin® innehåller även pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga och zink som bidrar till normal kognitiv funktion (t.ex. minne och koncentration) och C-vitamin.

- Svensktillverkad

- Vegancertifierad

Bra för hjärna och minne!Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga (som tänkande och inlärning).C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion (som tankeförmåga och motivation).Zink bidrar till normal kognitiv funktion (som minne och koncentration). Cognizin® är ett registrerat varumärke av KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

Förvaring: Torrt, mörkt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 6,98 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 365 kr

EAN: 07350026473009

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar