Hårspray och hårmousse

Hårspray och hårmousse är perfekta produkter om du vill styla ditt hår. En hårspray kan användas till att få mer volym, textur och glans i håret och även hålla frisyren på plats under dagen. En mousse gör att håret känns fylligare och många av produkterna i vårt sortiment ger även ett bra värmeskydd. Om du vill ha en enkel och avslappnad styling är en saltvattensspray ett bra alternativ. Här hittar du vårt utbud av hårspray, stylingspray, saltvattensspray och hårmousse från varumärken som bland annat Björn Axén, Fudge och Elnett.

Läs mer

Vilken är den bästa hårsprayen?

Alla hårstylingprodukter har olika egenskaper. Beroende på vad du vill ha din hårspray till finns det olika alternativ som passar just dig. Letar du efter en stark hårspray som håller håret på plats, finns flera produkter med stark fixering. Dessa produkter brukar vara märkta med ”strong hold” eller ”extra hold”. Om du är ute efter en spray som gör håret glans, leta efter produkter som har egenskaper som ”shine”. Beskrivningarna av produkterna ger dig information om hur de används bäst för att du ska hitta det du letar efter.

Hårspray för känslig hårbotten

Om du har känslig eller torr hårbotten ska du vara extra försiktig med starka stylingprodukter. Vissa produkter med exempelvis mycket parfym kan irritera och torka ut hårbotten ännu mer. Om du letar efter en specifik stylingprodukt, se till att läsa på i beskrivningen vilken typ av hår den passar. Vi har flera produkter som är speciellt utvecklade för känslig hårbotten.

Här kan du läsa mer tips och råd vid torr hårbotten.

Filtrera produkter

Visar 65 produkter

Visar 30 av 65