Hårsnoddar och hårtofsar

Hårsnoddar är en oumbärlig accessoar när det kommer till hårstyling och att sätta upp håret i hästsvans eller tofsar. Förutom den traditionella hårsnodden finns även tygsnoddar, även kallat scrunchies, och invisibobbles. Vilken typ av tofs du bör använda beror på ditt hår och vad du tycker bäst om. Här hittar du snoddar i olika modeller och storlekar.

Läs mer

Vilken hårsnodd passar mig bäst?

Om du har tjockt hår kanske du behöver en starkare och mer elastisk hårsnodd. Om du har fint hår kan du överväga snoddar som är skonsamma mot håret. Kom ihåg att undvika snoddar som är för tighta eller har metallspänne, då metallen kan fastna i håret och skada det. Här berättar vi om några av de vanligaste typerna av hårsnoddar:

Invisibobbles Inivisibobbles är en sorts spiralformade hårsnoddar som är tillverkade i ett elastiskt och mjukt material. De är skonsamma mot håret och passar bra för dig som vill undvika trassel och skador på håret. De passar särskilt bra för tjockare hår.

Tygsnoddar eller scrunchies Scrunchies är hårsnoddar som är inklädda i tyg. De är skonsamma mot håret och det uppstår nästan aldrig trassel. De är bra för att hålla håret uppsatt under natten eller när du vill undvika att håret får märken av snodden.

Vanliga elastiska hårsnoddar De vanligaste och mest mångsidiga snoddarna. De är mycket praktiska och fungerar bra för enkla uppsättningar. Numera finns många fina designer på hårsnoddar om du vill ha mer än bara den praktiska funktionen.

Filtrera produkter

Visar 21 produkter

invisibobble Sprunchie Slim Bella Chrome

Hårtoffsar 1 st

Pris online129 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Red

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Neon Pink

Hårsnodd. 1st

Pris online54 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Navy

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Light Pink

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Powder Pink

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Burgundy

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Hot Pink

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Dusty blue

Hårsnodd. 1st

Pris online52 kr

Ia Bon Hair Tie Gold Bead Dark green

Hårsnodd 1st

Pris online54 kr

Visar 21 av 21