20%

Dynamic Code Klamydia Kvinna

Test med självprovtagning, 1 st

Kampanjpris

Online:199,20 krGäller t.o.m. 18 april
Ord. pris online: 249 kr
Pris i apotek: 319 kr
1
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Vissa sjukdomar lyder under smittskyddslagen, såsom klamydia och gonorré. Könssjukdomar som lyder undersmittskyddslagen innebär att sjukvården kommer att genomföra en smittspårningom du konstateras vara positiv. Därför behöver du kunna identifiera dig med Bank-ID,dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Läsmer om Smittskyddslagen på  1177 Vårdguiden.


Produkten får uppdaterad förpackning under 2022.

Klamydia är en av våra allra vanligaste könssjukdomar och den smittar vid oskyddat samlag. Klamydia orsakas av en bakterie och det är viktigt att sjukdomen behandlas för att inte värre komplikationer ska uppstå. Om du känner av symptom, eller om du har haft oskyddat sex är det viktigt att du testar dig. Med Dynamic Codes DNA-test för Klamydia Kvinna testar du dig enkelt och får ett säkert svar inom två dagar. Vid behov erbjuds läkarvård online. 1. Du tar provet själv. 2. Du tar provet genom att föra in provtagningspinnen i vaginan och trycka den mjuka delen mot vaginalväggen. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. OBS provet skickas till Dynamic Code, adress finns med i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på Dynamic Codes webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Tänk på att det är viktigt att du låter det gå minst sju dagar från det eventuella smittotillfället till dess att du testar dig. Ta inte provet vid menstruation eller direkt efter samlag.Det här är en medicinteknisk produkt för in vitro diag

Jämförpris 319 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 249 kr

EAN: 07350038490322

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar