Canesten Kombi Mjuk 1 st mot underlivssvamp

Klotrimazol, 1 st mjuk vaginalkapsel 500 mg med applikator + 20 g kräm 10 mg/g

Pris online149 krI apotek: 185 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Behandling av svamp i underlivet med Canesten kombi mjuk vaginalkapsel + kräm. Förpackningen innehåller en 1-dags- och engångsdos för vaginal behandling som hjälper dig att bli av med obehaglig underlivssvamp (en svamptillväxt främst orsakad av Candida albicans). Canesten innehåller en aktiv svampdödande ingrediens som behandlar svamp i underlivet och de 6 vanligaste symptomen.


Om du har symptom på svamp i underlivet kan du känna dig lugn med att du inte är ensam. Kvinnor över hela världen drabbas av svampinfektion i underlivet. Det är mycket vanligt och inget du behöver oroa dig över. Men symptom såsom klåda, sveda, onormala flytningar, rodnad, svullnad och ömhet kan vara otroligt irriterande och göra ditt liv lite mer obekvämt.


Canestens kombinationsförpackning mot underlivssvamp är en 2-i-1-behandling som hjälper dig att ta kontroll över din svampinfektion i 2 enkla steg: den mjuka vaginakapseln förs in vid sänggående och behandlar den invändiga infektionen. Krämen skall användas 2-3 gånger om dagen i 1-2 veckor och behandlar och lindrar klåda, ömhet och andra symptom, så att du kan njuta av dagen utan besvär. Från 15 år. Förstagångsinfektion ska alltid diagnostiseras av läkare innan behandling. Gravida och ammande ska rådgöra med läkare innan behandling. Kontakta läkare om symtom blir värre eller inte förbättras efter 7 dagar.

EAN: 07046260349797

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar