YOPE Universal Cleaner Green Tea

Universalrengöring 750 ml

Pris online55 krI apotek: 69 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Green Tea Natural All-Purpose Cleaner är en naturlig organisk rengöringsspray för universell användning, formulerad med den uppfriskande doften av grönt te. En naturlig rengöringsspray för flera ytor formulerad med certifierade ekologiska ingredienser och den lätta doften av grönt te för att ge bestående glans och fräschör till ditt hus och trädgård. YOPE Green Tea Natural All-Purpose Cleaner är vår lösning på behovet av en effektiv, säker och miljövänlig multitask-rengörare. Och det doftar underbart! Med naturliga rengöringsmedel säkra för keramiska, rostfria, plast- och emaljytor. Dess miljösäkerhet bekräftas av Ecolabel-certifiering. Det betyder att den är idealisk för användning inte bara i hemmet utan även utomhus, där den inte förorenar jord eller vatten, även om spår av produkt kommer in i din trädgård. Lämnar en fantastisk fräsch doft som frammanar nyplockade teblad. Orsakar inte irritation och allergier. Säkert för vuxna, barn och husdjur. Natural All Purpose Cleaner Green Tea. Innehåller inget klor, inga optiska vitmedel, inga SLES,PEG, SLS. Naturligt allrengöringsmedel för rengöring av alla typer av ytor i köket, badrummet, på balkongen och terrassen. Doftar grönt te . Avsedd för rengöring av keramik, emalj, rostfritt stål och plastytor Lämnar inga ränder, förhindrar dammansamling, har antistatiska egenskaper. Tack vare en specialutvecklad blandning av aromer lämnar den rengjorda ytor med en fin och fräsch doft av grönt te.


FÖRVARA: Förvara rengöringsmedlet i tättsluten originalförpackning, torrt, vid en temperatur från 5°C till 30°C. Skydda mot sol och värme. Häll inte på ersättningsförpackningen. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Läs etiketten före användning. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Tvätta händerna noggrant efter användning. Om medicinsk rådgivning behövs, ha produktbehållare eller etikett till hands.


VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser och om de är lätta att ta bort. Fortsätt skölja. Om ögonirritation kvarstår: kontakta läkare. Förvara utom räckhåll för barn. Blanda inte olika rengöringsmedel. Undvik att andas in sprayad produkt. Släng behållaren till lämpligt märkta återvinningskärl. 

Jämförpris 0,09 kr/ML

EAN: 05905279370166

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar