Viterna Ignited Creatine

Pulver 300 g

Nyhet

139:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. butikspris 219:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från ViternaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kreatin Monohydrat 4000mg

Kreatin är en säker och ett av de mest beprövade och studerad prestationshöjare. Kreatin ökar din styrka och prestation samt ger dig en snabbare återhämtning. Viternas Creatine Monohydrate är ett rent mikroniserat kreatin. Kreatin är en viktig del för alla som styrketränar och vill uppnå en bättre uthållighet, styrka och öka den fysiska prestationen vid träning. kreatin är ett ämne som hjälper till att omvandla lagrad energi till rörelseenergi som förekommer naturligt i muskler. Kreatin har även visats ge en ökad muskeltillväxt. - 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat  - Fri från tillsatser - Ultimerar den fysiska prestationen - Förbättrar uthålligheten, styrkan och återhämtningen - Ökar återuppladdningen av energi i muskelcellerna - Ökad muskelvolym

Jämförpris 0:73/G

EAN: 07350109810554

kreatinmonohydrat, klumpförebyggande medel (kalciumsalter av fosforsyra)

Uppladdningsfas: 4-5 Skopor per dag under de första 4 dagarna. Underhållsdos: 1-3 Skopor fördelat över dagen, även på träningsfria dagar.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar