MENY

Få obegränsat antal e-recept direkt i mobilen och surfplattan

Läkare, tandläkare, barnmorskor och sjuksköterskor med förskrivningsrätt som är aktiva rekvisitionskunder hos Kronans Apotek får obegränsat antal förskrivningar per år - helt utan kostnad! Genom mobilapplikationen e-Förskrivning har du närsomhelst och varsomhelst tillgång till förskrivning av läkemedel, extempore och licensläkemedel.

Vi på Kronans Apotek erbjuder våra företagskunder ett brett utbud av läkemedel, förbrukningsmaterial och handelsvaror. Du kan skapa olika favoritlistor för att göra orderläggning snabb och enkel. Dessutom erbjuder vi:

 Snabb direktleverans till er verksamhet - Order lagd före kl. 12 helgfria dagar levereras efterföljande vardag

  Upphämtning på ert lokala Kronans Apotek

 Tillgång till lagerstatus både på lokalt Kronans Apotek och i webblager

De allmänna villkoren för rekvisitionskunder hos Kronans Apotek kan du läsa genom att klicka här.

Aktiva rekvisitionskunder får obegränsat antal förskrivningar per år helt utan kostnad. Tjänsten är kostnadsfri förutsatt att det på kundkontot beställs för ett belopp motsvarande 5 000 kronor per registrerad förskrivare och 12 månadersperiod (med start från det datum ni som kund accepterat våra Allmänna villkor).

För det fall som beloppsgränsen inte nås har Kronans Apotek rätt att fakturera Kunden SEK 2 500 kronor per år per registrerad förskrivare.

Intresserad av att bli rekvisitionskund och få obegränsat antal e-recept i mobilen?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och hjälper dig vidare!

Du kan även maila frågor direkt till: vardkundforetag@kronansapotek.se

eller ringa kundservice på: 010-10 29 140

Redan rekvisitionskund hos Kronans Apotek? Logga in för att läsa villkoren och ta del av erbjudandet direkt!

Logga in 

 

Om du inte redan är användare på e-Förskrivning så behöver du ladda ner appen och registrera dig via den. När e-Förskrivning mottagit din registrering så kommer du uppgraderas till Kronan Apoteks obegränsade medlemsnivå.

Appen finns tillgänglig för mobil och surfplatta på Android och Apple IOS. Klicka på någon av knapparna nedan för att läsa mer och ladda ner appen.  

e-Förskrivning app