Satisfyer Love Breeze Copper Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

Pris online359 krI apotek: 740 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Satisfyer Love Breeze Copper beröringsfri klitorisstimulering med tryckvågor. Snygg design och mycket lätthanterlig vibrator. Love Breeze är en idealisk tryckvågsvibrator att ta med på resor, smidig och enkel att förvara i en handväska. Med en sensuell kombination av tryckvågor och sprudlande undertryck stimuleras klitoris utan direktkontakt med 11 olika styrkor, vilka bekvämt kan styras via den intuitiva styrenheten. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Love Breeze stimuleringsdel som omsluter klitoris är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon.

Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plast11 program med tryckvågorNästintill ljudlös (whisper mode)Uppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 9,8 cm Bredd: 4 cm Höjd: 5 cmVikt: 79 gram

Jämförpris 369 kr/ST

EAN: 04061504003450

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar