MENY

I samarbete med Riksförbundet HjärtLung

Vi samarbetar med Riksförbundet HjärtLung i deras arbete för att göra vardagen lättare för de många människor som lever med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom. Tillsammans kan vi hjälpa över en miljon människor till en bättre hälsa och fler goda levnadsår.

Kärlek vid första blodtrycket

Att kolla blodtrycket kan rädda liv. Så glöm blommor och choklad under hjärtmånaden - gör något kärleksfullt för dig själv, din partner eller någon du tycker om.

 

Välkommen på "blodtrycksdejt" på Kronans Apotek

Hos oss får klubbmedlemmar med sällskap testa blodtrycket utan kostnad under perioden 10-16 februari. Ordinarie pris är 20 kronor för medlemmar och 60 kronor för övriga. Blodtrycksmätning finns på flera utvalda Kronans Apotek. Här kan du mäta blodtrycket.

 

 

Blodtryck-Illustration-767x767.png

Kärleksfulla erbjudanden för hjärtat

Just nu får du 20% rabatt blodtrycksmätare. Dessutom skänker vi 50 kronor för varje såld blodtrycksmätare till Riksförbundet HjärtLung - så att vi tillsammans kan hjälpa till att hjälpa. Det gäller utvalda blodtrycksmätare från Omron fram till 29:e februari.

Riksförbundet HjärtLung

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer. De stöder forskning och arbetar för att människor med hjärtsjukdom, kärlsjukdom och lungsjukdom ska kunna få en bättre vardag. Vi ser det som en självklarhet att alla människor ska få möjlighet till trygghet, stöd och ett bra liv. Därför stödjer vi förbundet genom att sprida deras budskap och tillsammans med dem genomföra olika samarbeten och aktiviteter.