Nyttoteket Nordic Berries

Pulver, 300 g

299:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från NyttoteketAktuella erbjudanden

Från de Skandinaviska skogarna med kärlek. -Från Skandinaviska bär -Fri från tillsatser -Näringsboost -God bärsmak -Vildplockat.

Med Nordic Berries kan du på ett enkelt sätt näringsboosta din kost. Vi har valt att endast använda vildväxande bär från Skandinavien för att ta tillvara på de fantastiskt näringsrika bären som redan växer ute i skogarna. På det sättet tar vi tillvara på bär som annars skulle gått oplockade och förmultnat. Produkten består av lingon, svarta vinbär, röda vinbär, blåbär, tranbär, kråkbär och aronia. Dessa sju bär innehåller bland flertalet olika näringsämnen och även flavonoider, antocyaniner och polyfenoler. Genom att äta bär i pulverformat får du enklare i dig en stor dos. En matsked av Nordic Berries motsvarar cirka 1 dl färska bär.  Bären som används för att producera Nordic Berries plockas för hand för att garantera skogarnas hållbarhet men även den höga kvalitén. Efter plockning anländer bären till fabriken där de initialt genomgår torkning för att sedan malas till pulver. Vi använder inga tillsatser överhuvudtaget.

Jämförpris 1:-/G

EAN: 07350000520088

Pulver av vildplockade lingon, svarta vinbär, röda vinbär, blåbär, tranbär, kråkbär och aronia

Nordic Berries ger en utsökt god bärsmak. Passar utmärkt att blanda i smoothies, bakverk, glass eller i varm och kall dryck.  Rekommenderad dos är 1-2 msk/dag. Pulvret kan klumpa ihop sig på grund av de naturligt förekommande sockerarterna. Detta är enkelt löst genom att skaka burken innan användning.