Medela Swing Maxi Elektrisk Dubbel-Bröstpump

Bröstpump, 1 st

Nyhet

2799:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från MedelaFler produkter inom kampanjen

Precis som sin föregångare Swing Maxi Flex™, är den nya och omdesignade Swing Maxi™ en dubbelbröstpump som gör det möjligt att pumpa mjölk ur båda brösten samtidigt så att pumpningen går dubbelt så snabbt.Medelas 2-Phase Expression®-teknik efterliknar barnets naturliga sugmönster – snabbt för att stimulera mjölkflödet, sedan långsammare för att få optimalt mjölkflöde.Swing Maxi™ har nio förprogrammerade inställningar som du kan välja och kontrollera med fyra lättanvända knappar.Med den senaste USB-kontakten av typ C laddas det inbyggda laddningsbara batteriet snabbare än med mikro-USB-porten. Ett fulladdat batteri räcker till sex urpumpningar.Dra nytta av Medelas Flex™-teknik som ger dig flexibilitet och den bekväma, effektiva pumpningsupplevelse som du förtjänar.I storleksguiden på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om de medföljande storlekarna av PersonalFit Flex (21 mm och 24 mm) inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning.

Jämförpris 2799:-/ST

EAN: 07612367075466

1 st. Motorenhet, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 21 mm, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 2 st. Anslutningsdel, 2 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 2 st. Lock, 2 st. Flaskstativ, 1 st. Slang, 1 st. USB-laddningskabel, 1 st. USB-strömadapter, 1 st. Bruksanvisning.

För effektiv pumpning flera gånger dagligen Swing Maxi bröstpump är en elektrisk bröstpump som är avsedd att användas av ammande kvinnor för att pumpa ur och samla upp bröstmjölk. Swing Maxi bröstpump är avsedd för endast en användare.