Medela Harmony Essentials Pack Manuell Bröstpump

Bröstpump, 1 st

Nyhet

599:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från MedelaFler produkter inom kampanjen

Harmony™ Essentials Pack – allt mammor behöver för att pumpa ur bröstmjölk, kombinerat i ett bröstpumpset. Den levereras komplett med en silikonnapp, fyra mjölkförvaringspåsar för att lagra och frysa din mjölk och fyra ultratunna amningsinlägg: allt du behöver för att pumpa ur och förvara din bröstmjölk och mata den till din baby. Medela Harmony™ är en manuell bröstpump för enkelpumpning, perfekt för mammor som vill prova pumpning, mammor som ibland pumpar och behöver en lätt resekamrat eller mammor som vill ha en praktisk backup till sin elektriska pump.OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek än den som medföljer pumpen. I vår storleksguide på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om den medföljande storleken inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning.Harmony bröstpump är avsedd för endast en användare.

Jämförpris 599:-/ST

EAN: 07612367073684

1 st. Handtag, 1 st. Fjädringsmembran med O-ring, 1 st. Anslutningsdel, 1 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 1 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 1 st. Ventilhuvud, 2 st. Ventilmembran, 1 st. Lock, 1 st. Flaskställ, 4 st. Amningsinlägg, 4 st. Förvaringspåsar för bröstmjölk, 1 st. Silikonnapp (S med långsamt flöde) med låsring och napphuv, 1 st. Bruksanvisning.

Harmony är en manuell bröstpump för tillfällig pumpning, avsedd för ammande kvinnor för att pumpa ur och samla upp deras bröstmjölk. Harmony bröstpump är avsedd för endast en användare.