MARIA ÅKERBERG Eye Balm

Utslätade ögonbalsam 10 ml

Pris online299 krI apotek: 299 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Eye Balm är en utslätande balm för den känsliga huden runt ögonen. Den passar bäst till torr hud och ska inte användas om du lätt svullnar kring ögonen.


Eye Balm har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som verkar närande och revitaliserande. Oljor av Nyponfrö, Gurkört, Jojoba och Squalane, samt Peptider, ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Morotsfröolja är antiseptisk och tillsammans med Olibanumolja stramar den upp och ger ökad elasticitet. Neroliolja lugnar den känsliga huden runt ögonen.


Peptiderna utvinns från olika vegetabiliska oljor och har till uppgift att verka fuktbindande och ha en stimulerande aktivitet jämförbar med A-vitamin/Retinol. De stimulerar nybildning av collagen och glycosaminoglycan (inkluderar hyaluronsyra). De skyddar och reparerar kollagenet, som retinol gör, men utan risk för irritation/uttorkning i huden. Effekten blir en minskning av rynkors djup och längd samt reducering av fina linjer. Huden blir fastare och slätare och elasticiteten samt fuktbalansen ökar. Eye Balm är perfekt om dina ögon ofta rinner eftersom Eye Balm inte löses upp lika lätt som en vanlig ögoncreme. Produkten är naturligt självkonserverande.

Jämförpris 29,90 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 299 kr

EAN: 07340020105334

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar