Mandyskin IPL 2.0 Black

Hårborttagning i hemmet

Pris online1995 krI apotek: 1995 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Mandy IPL 2.0 gör din hårborttagning snabbare, säkrare och enklare. Mandy IPL 2.0 är ett kraftfullt hjälpmedel i kampen mot oönskad hårväxt. Tack vare IPL-teknologi och hudtonssensor tar den smärtfritt bort ditt hår. Synlig minskning av håret efter bara 3-4 behandlingar. Efter 12 behandlingar kommer du att se fullständiga resultat.Mandy IPL 2.0 kommer med högkvalitativ ljusbaserad teknologi, som om du hade en skönhetssalong hemma.Hudtonssensorn mäter hudens ton. Om hudtonen är för mörk stoppas ljuspulseringen automatisk, vilket skyddar din hud och gör enheten säker att använda. Kan användas på hela kroppen Snabb och effektiv- Behandla hela kroppen på 20 minuter.

Mandy IPL fungerar bäst på mörkare hårfärger. Personer med ljusarehårfärger som rött, grått och mycket blont (vitt) hår, rekommenderar vi att duinte använder IPL som hårborttagningsmetod. Detta beror på att mycket ljust hårinte innehåller tillräckligt med melanin för att bära ljus ner till roten,medan rött hår innehåller en annan typ av melanin som inte svarar lika bra påIPL-behandlingar.
Det är möjligt att se resultat med blont hår, men fler behandlingar kan behövasän för personer med mörkare hår innan resultaten kan uppnås.

Jämförpris 1995 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 1995 kr

EAN: 00804589108740

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar