La'dor C-Tox Clay Shampoo

200 ML

Pris online199 krI apotek: 199 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Detta är ett kraftfullt lershampoo som hjälper till att effektivt avlägsna beläggningar och orenheter från hårbotten. Detta möjliggör en bättre absorption av näringsämnen både från shampoot och efterföljande produkter som ev. inpackning / behandlingar och balsam. Lera är en effektiv ingrediens som verkar mjukgörande och ger ett friskt och glansigt hår.

Innehåller marina extrakt som Laminaria och Alger som bistår håret med essentiell fukt och lämnar det mjukt och glansigt, medan mineralrikt havsvatten, termiskt vatten, gurkmejaextrakt och planktonextrakt ger näring åt hårbotten och håret, vilket säkerställer en optimal återhämtning.

Detta schampoo har en mild formula som verkar skonsam mot hårbotten samtidigt som det mjuka, tjocka löddret rengör på djupet, utan att irritera.

Den har en en härlig doft av apelsin, citron, grapefrukt blandat med mysk, eukalyptus och amber.

Innehåller AHA-syra som reglerar talgproduktionen och verkar för en ren och frisk hårbotten.

Kaolin mjukar upp hårbotten och lugnar irritationer, absorberar överflödig talg, tar bort överflödig olja, normaliserar pH-balansen, främjar frisk och stark hårväxt.

Vitamin E är rikt på antioxidanter och verkar för en frisk hårväxt, mjukgör och ger näring.

Fucusextrakt utvinns från brunalger och är rikt på antioxidanter som hjälper till att återfukta och förhindrar torrhet i hårbotten.

Detta shampoo är lämpligt för alla typer av hår och hårbotten.

EAN: 08808033023001

Kategorier:

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar