Helhetshälsa MammaOptimal

Kapslar 60 st

Pris online168 krI apotek: 215 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

MammaOptimal är det första svensktillverkade kosttillskottet för gravida och ammande med mjölksyrabakterier.

Är du gravid - eller vill bli det? Börja med MammaOptimal redan innan du vet att du är gravid.

För fruktsamheten: MammaOptimal innehåller zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion (det vill säga normal fruktsamhet). MammaOptimal innehåller folsyra, som rekommenderas från första graviditetsveckan. Folsyra bidrar till vävnadstillväxt hos gravida.

Ammar du? Fortsätt med MammaOptimal under amningsperioden, både för din egen och barnets skull. Barnet får sin näring från dig. MammaOptimal innehåller alla vitaminer i mängder som är anpassade efter behovet hos gravida och ammande. Istället för A-vitamin ingår betakaroten, som i kroppen kan omvandlas till vitamin A – om det skulle behövas. Detta har vi gjort för att du inte ska vara orolig att få för mycket. Vitamin B12 har en roll i celldelningsprocessen. B12-vitaminet i MammaOptimal är den biologiskt aktiva formen metylkobalamin. D-vitaminet är den bioidentiska formen D3, utvunnet från lav. Även D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen. K-vitaminet är vegetabiliskt menakinon 7 (K2-vitamin) och INTE tillverkat av soja.


Bra före förlossningen, för både mor och barn: K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation. Utvalda mineraler Magnesium mot krampMammaOptimal innehåller magnesium. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion. Magnesiumet i MammaOptimal är marint, i jonform, och har sitt ursprung i rena vatten. MammaOptimal innehåller järn. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Det bidrar till normal syretransport i kroppen och till att minska trötthet och utmattning. Järn bidrar också till normal funktion hos immunsystemet. Järnet i MammaOptimal är tvåvärt och skonsamt för magen. Selen för håret: MammaOptimal innehåller selen. Selen bidrar till att bibehålla normalt hår. MammaOptimal innehåller levande mjölksyrabakterier av sorten Lactobacillus rhamnosus GG. Detta är den mjölksyrabakterie som det har gjorts flest vetenskapliga studier på. Bakteriekulturen är mikrokapslad, för bästa hållbarhet.

Förvaring: Torrt, mörkt och svalt samt oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 3,32 kr/ST

EAN: 07350026472965

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar