Helhetshälsa Lutein Blå Ögonhälsa

Kapslar 60 st

314:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från HelhetshälsaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per kapsel % av Dagligt referensintag, DRI

A-vitamin (fr betakaroten) 1000 µg 125 %

C-vitamin 80 mg 100 %

E-vitamin 20 mg 167 %

Zink 14 mg 140 %

Selen 75 µg 136 %

Blåbärspulver 150 mg

Lutein 30 mg

Zeaxanthin 1,2 mg

LuteinBlå®för ögonhälsa, dagsdosen är endast en kapsel vilket ger 150 mg blåbärspulver, samt Lutein och Zeaxanthin, vitaminer och mineraler.- Dagsdos endast en kapsel!- 150 mg blåbärspulver/kapsel- Innehåller även Lutein och Zeaxanthin som återfinns i ögats gula fläck. - Mest Lutein per dagsdos, 30 mg, av de produkter vi sett på marknaden- Innehåller zink och A-vitamin (i form av betakaroten) som bidrar till att bibehålla normal synförmåga.- Innehåller även selen, C- och E-vitamin- I kapsel för att undvika tillsatser- Svensktillverkad och framtagen av PhD Karin AlmstedtFör synenLuteinBlå® innehåller zink och A-vitamin som bidrar till att bibehålla normal synförmåga. A-vitaminkällan är betakaroten. Bevarar ögat ungtLuteinBlå® innehåller selen, zink, C- och E-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.Vitamin A bidrar även till att bibehålla normala slemhinnor.

Vad är Lutein och Zeaxanthin?Lutein och Zeaxanthin är karotenoider med kraftigt gulorange färg. De anrikas i ögats gula fläck, som har fått sitt namn just för den gula färgen.Gula fläcken finns på näthinnan, baktill i ögat. Gula fläcken är det område som har flest synceller och som gör att du kan se skarpt och detaljerat. Det är gula fläcken som ger dig synskärpa. I kosten finns Lutein och Zeaxanthin i karotenrika växter som grönkål, spenat, broccoli, ärter och majs. De finns även i äggula.Luteinet och zeaxanthinet i LuteinBlå® kommer från en speciell art av tagetes, tagetes erecta som har högt innehåll av båda dessa karotenoider.

Förvaring: Torrt och svalt, oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 5:23/ST

EAN: 07350026473016