Helhetshälsa Lutein Blå Ögonhälsa

Kapslar 60 st

Pris online273 krI apotek: 314 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

LuteinBlå®för ögonhälsa, dagsdosen är endast en kapsel vilket ger 150 mg blåbärspulver, samt Lutein och Zeaxanthin, vitaminer och mineraler.

- Dagsdos endast en kapsel!

- 150 mg blåbärspulver/kapsel

- Innehåller även Lutein och Zeaxanthin som återfinns i ögats gula fläck.

- Mest Lutein per dagsdos, 30 mg, av de produkter vi sett på marknaden

- Innehåller zink och A-vitamin (i form av betakaroten) som bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

- Innehåller även selen, C- och E-vitamin

- I kapsel för att undvika tillsatser

- Svensktillverkad och framtagen av PhD Karin Almstedt

För synen: LuteinBlå® innehåller zink och A-vitamin som bidrar till att bibehålla normal synförmåga. A-vitaminkällan är betakaroten.

Bevarar ögat ungt: LuteinBlå® innehåller selen, zink, C- och E-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.Vitamin A bidrar även till att bibehålla normala slemhinnor.

Vad är Lutein och Zeaxanthin?Lutein och Zeaxanthin är karotenoider med kraftigt gulorange färg. De anrikas i ögats gula fläck, som har fått sitt namn just för den gula färgen. Gula fläcken finns på näthinnan, baktill i ögat. Gula fläcken är det område som har flest synceller och som gör att du kan se skarpt och detaljerat. Det är gula fläcken som ger dig synskärpa. I kosten finns Lutein och Zeaxanthin i karotenrika växter som grönkål, spenat, broccoli, ärter och majs. De finns även i äggula. Luteinet och zeaxanthinet i LuteinBlå® kommer från en speciell art av tagetes, tagetes erecta som har högt innehåll av båda dessa karotenoider.

Förvaring: Torrt och svalt, oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 5,23 kr/ST

EAN: 07350026473016

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar