MENY

Cookies & PUL

Användning av Cookies

Kronans Apotek använder sig av cookies på vår webbplats för att vi ska kunna ge våra besökare en så bra service som möjligt samt för att se vilka webbsidor som våra besökare är mest intresserade av. En cookie är en liten textfil med en samling data som lagras på din dator. Cookien innehåller ingen personinformation såsom telefonnummer, e-postadress eller andra kontaktuppgifter. Cookies kan bara läsas av den webbplats de kommer från. I din webbläsare kan du ange om cookies ska tillåtas eller om webbläsaren ska visa ett varningsmeddelande varje gång en cookie söker tillträde till din dator. Om du vill undvika lagring av cookies kan du därför stänga av funktionen i webbläsaren. Det innebär dock att du inte kan använda vissa funktioner på vår webbplats.Genom att fortsätta på vår webbplats och använda våra tjänster godkänner du att ta emot alla cookies på Kronans Apoteks sidor.

Tredjepartsleverantörer, inklusive Webtraffic, visar annonser på webbplatser och använder cookies för att visa annonser utifrån ditt besök på den här och andra webbplatser. Du kan välja bort Webtraffics cookies genom att besöka sidan och ta bort annonscookies på http://www.webtraffic.se/optout

PUL

All persondata behandlas enligt personuppgiftslagen 1998:204 (”PUL”). När du handlar behöver vi vissa personuppgifter för att kunna hantera din beställning, till exempel kreditkortsinformation och din adress. Denna information används endast för att administrera din beställning och leverera köpta varor. Vi samlar också in personuppgifter efter du givit ditt samtycke därtill i samband med registrering eller beställning för att kunna meddela dig eventuella tävlingsresultat, analysera ditt användande av webbplatsen, skicka dig e-postmeddelanden med relevant läsning, nyheter och särskilda erbjudanden samt för att kunna svara på frågor eller bemöta kommentarer från dig.

Enligt PUL har du rätt att en gång per år kostnadsfritt skriftligen begära och få information om vilka personuppgifter som vi lagrat och hur dessa behandlats samt begära rättelse av ofullständiga eller felaktiga uppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Personuppgiftsansvarig är Kronans Droghandel Apotek AB, org. nr 556787-2048. Vid frågor kan du kontakta Kronans Apotek på telefonnummer 0771-612 612.