Tillbaka till Weleda

Upptäck Weledas unika Stretch Mark Body Butter

En graviditet är en tid för stor förändring både mentalt och fysiskt för mamman. Även huden genomgår genomgår en stor förändring på kort tid. De hormonella förändringarna är många – det är till följd av detta som stretch marks (bristningar) kan uppstå samt att huden tänjs ut. Många kan även uppleva klåda av att huden känns lite mer spänd och torrare än vanligt. Vissa omfamnar den naturliga förändringen och andra tycker att det är jobbigt att stretch marksen syns. Weledas Stretch Mark Body Butter är framtagen specifikt för att kunna hjälpa dig att förebygga, minska och lindra stretch marks.

Vem får stretch marks?

50–90 % av alla gravida kvinnor får stretch marks på mage, bröst, lår och rumpa från slutet av den andra trimestern. Det är en helt normal förändring men kan trots det kännas jobbigt. Weledas populära Stretch Mark Massage Oil ingår sedan tidigare i den mycket omtyckta gravidserien och används ofta kvällstid då tid finns för längre massage. Nylanserade komplementet Stretch Mark Body Butter är perfekt vid morgonrutinen innan påklädning tack vare den snabbabsorberande formulan.

Weleda MammaBaby Stretch Mark artikel

Weledas gravidserie utvecklas i samarbete med barnmorskor och farmaceuter, är dermatologiskt testad, baserat på naturliga ingredienser och specifikt anpassad för gravida.