Tillbaka till Weleda

Sponsrat innehåll

Återfukta huden på naturlig väg

Återfukta huden med Weledas nya hudvårdsserie. Fikonkaktus ger bevisad långvarig fukt till ansiktet och passar extra bra för torr hud. Här kan du läsa mer om serien.

Upptäck fördelarna med Cactus Hydrating Face Care

Fikonkaktus är Weledas senaste upptäckt i naturen och bidrar till en intensivt återfuktande hudvård. Denna otroliga växt har anpassat sig för att frodas i torra klimat genom att lagra fukt. Weleda har extraherat växtens vattenbindande egenskaper för sin nya serie Cactus Hydrating Face Care med bevisad långvarig återfuktning för huden. Med den långa återfukntingen passar serien extra bra som ansiktsvård för torr hud. Det höga innehållet av vitamin E, polyfenoler och essentiella fettsyror bidrar till en stärkt hud och skyddar mot fria radikaler.

Weleda Cactus 767x767

Weledas återfuktande kaktusextrakt är:

  • Ett 100% naturligt extrakt från ekologisk fikonkaktus
  • Vetenskapligt bevisad att återfukta huden
  • Rik på vattenbindande polysackarider

Återfuktande hudvård dygnet runt

Fikonkaktusen är rik på polysackarider som är kända för sin förmåga att binda vatten. Weleda har nästan 100 års erfarenhet av att extrahera aktiva ingredienser från växter. För den nya serien med återfuktning dygnet runt har vi på ett effektivt sätt omvandlat de vattenbindande egenskaperna hos fikonkaktusen. De är vetenskapligt bevisade att ha en avsevärd återfuktande effekt på huden. Detta är ett nytt 100% naturligt extrakt som Weleda utvecklat och ansökt om europeiskt patent på tillverkningsprocessen.