Tillbaka till Vichy

Njut av sommaren med Vichy Capital Soleil

Sommar och sol! En oslagbar kombo vi i Norden längtar till hela året. Men oavsett om du planerar att vara hemma eller borta - i stan, på landet, stranden eller utomlands behövs solskydd på både ansikte och kropp. Men vilken produkt passar in i just din hudvårds- och sminkrutin? Vi guidar dig i hur du håller huden skyddad, så att du kan njuta av varje solig stund i sommar.

Klibbfritt och vattenfast solskydd för kroppen

Capital Soleil Cell Protect är en ultralätt Solspray med SPF30, SPF50+ och SPF50+ Kids som ger skydd för kropp och ansikte, vuxna och barn. Sprayerna innehåller Vichys mest avancerade UV-teknologi: Netlock. Netlock är en teknologi med flera patent som fångar upp UV-filter i mikrogel droppar och bildar en ultratunn, enhetlig och osynlig film när den väl har applicerats på huden. Den är vattenfast, svett- och sandresistent och absorberas omedelbart utan att kladda eller lämna vita märke. Solsprayerna ger tack vare denna teknologi ett avancerat skydd i fyra nivåer (mot UVB-, UVA-, långa UVA-strålar och antioxidanter) för att skydda mot solskador även på hudcellsnivå.

Vichy - Njut av sommaren med capital soleil serien

Återfuktande solskydd för kroppen med aktiva ingredienser

Den praktiska flaskan gör appliceringen enkel. Sprayerna förstärker hudens antioxidant försvar mot skadliga fria radikaler. Med kraften från vitamin E och probiotiska fraktioner odlade i vulkaniskt vatten från Vichy. Hyaluronsyra reducerar solens uttorkande effekt. Bara att spraya på!