Tillbaka till Vichy

Sponsrat innehåll

Njut av sommaren med Vichy Capital Soleil

Sommar och sol! En oslagbar kombo vi i Norden längtar till hela året. Men oavsett om du planerar att vara hemma eller borta - i stan, på landet, stranden eller utomlands behövs solskydd på både ansikte och kropp. Men vilken produkt passar in i just din hudvårds- och sminkrutin? Vi guidar dig i hur du håller huden skyddad, så att du kan njuta av varje solig stund i sommar.

Klibbfritt och vattenfast solskydd för kroppen

Capital Soleil Cell Protect är en ultralätt Solspray med SPF30, SPF50+ och SPF50+ Kids som ger skydd för kropp och ansikte, vuxna och barn. Sprayerna innehåller Vichys mest avancerade UV-teknologi: Netlock. Netlock är en teknologi med flera patent som fångar upp UV-filter i mikrogel droppar och bildar en ultratunn, enhetlig och osynlig film när den väl har applicerats på huden. Den är vattenfast, svett- och sandresistent och absorberas omedelbart utan att kladda eller lämna vita märke. Solsprayerna ger tack vare denna teknologi ett avancerat skydd i fyra nivåer (mot UVB-, UVA-, långa UVA-strålar och antioxidanter) för att skydda mot solskador även på hudcellsnivå.

Njut-av-sommaren-med-Vichy-Capital-Soleil

Återfuktande solskydd för kroppen med aktiva ingredienser

Den praktiska flaskan gör appliceringen enkel. Sprayerna förstärker hudens antioxidant försvar mot skadliga fria radikaler. Med kraften från vitamin E och probiotiska fraktioner odlade i vulkaniskt vatten från Vichy. Hyaluronsyra reducerar solens uttorkande effekt. Bara att spraya på!