Tillbaka till Vichy

Sponsrat innehåll

SkinConsult - din nya hudvårdsrådgivare

Tycker du att det kan vara svårt att välja bland hudvårdsprodukterna på hyllorna och att förstå vilken hudvårdsrutin som är rekommenderad för just din hudtyp? Eller vill du bara ha generella råd om din hudtyp och lära dig mer om vad din hud behöver? Den digitala tjänsten SkinConsult är det rätta för dig.

Råd från din nya personliga hudvårdskonsult

Den nya fickstora hudexperten SkinConsult ger dig en digital hudanalys liknande den du får av en specialist. SkinConsult är hela tiden bredvid dig, bara ett klick bort vilket gör att du alltid har tillgång till din personliga hudanalys, precis när du vill. Allt du behöver är din telefon och din nya personliga expert kommer att hjälpa dig få en bättre kunskap kring vad just din hud behöver. Här hittar du SkinConsult.

Pionjärer inom hudvård

Vichy strävar efter att vara pionjärer inom hudvård och att förstå mekanismen bakom hudens åldrande. Därför är vi övertygade om att vi i vårt digitala samhälle kan utnyttja kraften bakom tekniken för att sprida våra unika kunskaper om hudvård och dela dem med dig.

Skinconsult 767x767px

Skräddarsydd diagnostik med bara 3 enkla steg

SkinConsult stärker kvinnor genom att lära dem om deras egen hud och vad den behöver. Med det här hjälpmedlet kommer du alltid att veta vad du ska använda på din hud, och när. Du kommer enkelt att hitta produkterna som passar dina hudvårdsbehov och du kan se din personliga hudvårdsrutin med alltifrån cleanser och booster till vårdande produkter. Genom tre enkla steg analyserar SkinConsult din hud och ger dig en skräddarsydd rekommendation.

  • Ladda upp en selfie på hemsidan.
  • Låt SkinConsult analysera din selfie genom att jämföra den med 10 000 graderade bilder.
  • Få din personliga rekommendation på produkter som passar dina behov.