Tillbaka till Vichy

Sponsrat innehåll

Normaderm - för oljig och oren hud

För de av oss med oljig hud är störningar som föroreningar och UV-strålar välkända faktorer som kan påverka. Det kan leda till igentäppta porer och orsaka orenheter, pormaskar samt ge en tendens till akne. En mindre känd faktor är den regelbundna avsöndringen av sebum som förändras under dagen och som har sin topp mitt på dagen. Tillsammans med de övriga faktorerna kan detta få huden att se oljig och oren ut. Därför bör vi ha en god hudvårdsrutin som håller hela dagen.

Ge din hud en god start på dagen

På morgonen är din hud ren, neutral och som känsligast. Den behöver därför förberedas för dagen och skyddas från de faktorer som kan påverka den, till exempel de UV-strålar och föroreningar vi utsätts för på jobbet och när vi rör oss runt i stan.

1. Rengöring

Börja din dagliga hudvårdsrutin med Vichy Normaderm Phytosolution Volcanic Mattifying Cleanser. Rengöringen innehåller salicylsyra, vulkanisk perlit, lera och kol. Om den används på daglig basis förhindrar den att huden ser oljig ut.

2. Stärkande boost

Därefter ger du din hud en boost med Vichy Minéral 89 Daily Booster. Formeln, som innehåller hyaluronsyra, stärker hudbarriären mot yttre faktorer och ger en bra bas för sminket.

Normaderm 767x767px

3. Skyddande återfuktning

När du har rengjort och boostat huden är det dags att skydda den mot yttre faktorer. Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care innehåller salisylsyra och probiotisk bifidus som ger din hud en matt look samtidigt som den blir återfuktad och får lyster.