Normaderm - för oljig och oren hud

För de av oss med oljig hud är störningar som föroreningar och UV-strålar välkända faktorer som kan påverka. Det kan leda till igentäppta porer och orsaka orenheter, pormaskar samt ge en tendens till akne. En mindre känd faktor är den regelbundna avsöndringen av sebum som förändras under dagen och som har sin topp mitt på dagen. Tillsammans med de övriga faktorerna kan detta få huden att se oljig och oren ut. Därför bör vi ha en god hudvårdsrutin som håller hela dagen.

Ge din hud en god start på dagen

På morgonen är din hud ren, neutral och som känsligast. Den behöver därför förberedas för dagen och skyddas från de faktorer som kan påverka den, till exempel de UV-strålar och föroreningar vi utsätts för på jobbet och när vi rör oss runt i stan.

1. Rengöring

Börja din dagliga hudvårdsrutin med Vichy Normaderm Phytosolution Volcanic Mattifying Cleanser. Rengöringen innehåller salicylsyra, vulkanisk perlit, lera och kol. Om den används på daglig basis förhindrar den att huden ser oljig ut.

2. Stärkande boost

Därefter ger du din hud en boost med Vichy Minéral 89 Daily Booster. Formeln, som innehåller hyaluronsyra, stärker hudbarriären mot yttre faktorer och ger en bra bas för sminket.

Normaderm 767x767px

3. Skyddande återfuktning

När du har rengjort och boostat huden är det dags att skydda den mot yttre faktorer. Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care innehåller salisylsyra och probiotisk bifidus som ger din hud en matt look samtidigt som den blir återfuktad och får lyster.

Ta hand om din hud under dagen

Produktionen av sebum kommer att öka under dagen och ha sin topp mitt på dagen. Vid den tiden har du antagligen inte särskilt mycket tid att lägga på en hudvårdsrutin mellan möten, lektioner och andra dagliga plikter. Men med bara några sprayer av Vichy Normaderm Phytosolution Mattifying Mist ser oljig hud mattare ut, närsomhelst och varsomhelst under dagen. Denna innovativa produkt som kan användas i farten är utvecklad specifik för oljig hud för att få huden att kännas fräschare och se mattare ut.

Spray med matt effekt

Spray med matt finish som är en innovativ on-the-go-produkt särskilt utvecklad för kombinerad, fet och glansig för de vars hud exponeras för exempelvis förereningar. En minimalistisk formula bestående av bara 8 ingredienser där 99% är av naturligt ursprung.

Ge din hud en god natt

För vissa innebär oljig hud finnar, pormaskar och orenheter. För andra innebär det att huden får en tendens till akne. Vissa dagar kan orenheter vara omöjliga att undvika, men det går att minska dem. Vichy Normaderm S.O.S Sulfur Anti-Spot Paste torkar ut oreneter och finnar under natten och gör huden redo för nästa dag. Med den kompletta serien Vichy Normaderm som en del av din dagliga hudvårdsrutin kommer din oljiga och feta hud att få en så bra dag som möjligt.