Boosta din hud med Vichy Liftactiv Serum

Vichy Liftactiv Supreme och Specialist är två anti-age serier för ansiktet som arbetar effektivt på ålderstecken och minskad fasthet i huden. Produkterna bidrar till ökad spänst och stimulerar cellförnyelse på hudens yta. Hudvårdsserierna innehåller aktiva ingredienser som hyaluronsyra, C-vitamin, ramnos och glykolsyra.

Ebba väljer serum från Vichy

Ebba Kleberg von Sydow har under en längre tid samarbetat med Vichy, och Vichy har en given plats i hennes hudvårdsrutin.

"För mig är det viktigt med effektiva produkter som håller vad de lovar! Jag vill ha spänst, fräsch och hälsosam lyster. I min aktiva vardag är det viktigt med enkel men effektiv hudvård som inte kräver långa rutiner. Därför är Vichy en given favorit i min necessär!" - Ebba Kleberg von Sydow

Vichy Ebbas Liftactiv

För strålande lyster

Liftactiv Supreme Vitamin C Serum är ett högkoncentrerat anti-age serum med 15% C-vitamin. Formulan hjälper huden att stå emot yttre påfrestningar som miljöpåverkan och ger den en strålande lyster och jämnare ton.

“Vitamin C serum använder jag som första steget I min hudvårdsrutin för en extra boost och lyster. Glöm inte SPF!” - Ebba Kleberg von Sydow