Tillbaka till Vichy

Så bygger du en hudvårdsrutin för mogen hy - med fokus på anti-age

För att få ut mesta möjliga av din hudvårdsrutin kan du använda anti-age produkter i din rutin redan innan de första rynkorna börjar visa sig. Ofta kommer den bästa anti-age vården vara förebyggande. Därför kan du med fördel använda anti-age produkter redan innan du fyllt 40 år, och ännu hellre före de första ålderstecknen uppstår. I denna artikel hjälper vi dig med två effektiva anti-age rutiner som du kan börja med när som helst – varför inte idag?

Anti-age hudvård – morgonrutin

För att få den bästa starten på dagen har vi alla våra egna rutiner. Det kan vara hälsosam frukost, en kort springtur eller ett långt bad som ger oss känslan av välbefinnande och energi. Om du också vill ge din hud en bra start på dagen kan du kombinera dina nuvarande rutiner med en anti-age hudvårdsrutin.

Fuktgivande anti-age serum

När din hud är ren och fräsch är den redo för nästa steg i din anti-age hudvård – Liftactiv Specialist B3 Serum. Detta anti-age serum innehåller aktiva ingredienser som niacinamid, C-vitamin, vulkaniskt vatten från Vichy och bio-peptider som tillför fukt till huden och hjälper till att minska pigmentfläckar och rynkor. Anti-age serumet har en superlätt och behaglig konsistens som lämnar huden jämn och silkeslen.