Tillbaka till Vichy

Sponsrat innehåll

Förstå hudens åldrande

Att vår hud åldras är inte en överraskning för någon, men ofta händer det nästan utan att vi märker det. Ena stunden är huden fyllig och strålande, i nästa stund trött och matt. Här berättar vi om hur hudens åldrande faktiskt fungerar och hur några genomtänkta val i din skönhetsrutin tillsammans med kraftfulla ingredienser kan hjälpa dig att få din hud att behålla ett mer ungdomligt utseende.

Hyaluronsyra - en mirakulös molekyl

Hyaluronsyra är en molekyl som produceras naturligt i kroppen, och som har förmågan att förse huden med 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Hyaluronsyra är därmed den fuktbindande hemligheten bakom hudens fyllighet, och tillsammans med kollagen en viktig faktor i hudens åldrandeprocess. Syran kan binda imponerande mängder vatten, och hjälper till att behålla hudens struktur genom att fylla ut utrymmet mellan hudens fibrer. Men precis som kollagen bryts hyaluronsyran kontinuerligt ner, och med åldern minskar också mängden som kroppen producerar.

Liftactiv Supreme H.A Epidermic Filler - effektivt anti-ageserum

I och med att vi åldras producerar kroppen mindre hyaluronsyra naturligt i huden de naturliga fuktnivåerna sjunker. I kombination med den yttre påverkan huden utsätts för dagligen, resulterar detta i fina linjer, rynkor och förlorad fasthet. Nya Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler innehåller 1,5% ren hyaluronsyra som tillför en boost av hyaluronsyra direkt till huden för att ge fukt och fyllighet.

Vichy Förstå-hudens-åldrande
Senast uppdaterad 2021-02-11