Tillbaka till TePe

Sponsrat innehåll

Kenswed Dental Project - tillsammans för global munhälsa

Kenswed Dental Clinic möjliggör tandvård till behövande i Ngong Hills, Kenya. Genom TePe:s kampanj ”Ditt köp gör skillnad” kan du bidra till att barn, ungdomar och vuxna som lever i utsatthet får tillgång till munhälsovårdande behandling.

Etableringen av en tandvårdsklinik inom utvecklingsprojektet Kenswed Dental Project påbörjades hösten 2020 i ett partnerskap mellan TePe, Zelmerlöw & Björkman Foundation och Kenswed Organisation i Kenya. Tandvårdskliniken tillgodoser en del av det enorma behandlingsbehov som finns i området och erbjuder både akut och preventiv tandvård för människor som lever i utsatthet och fattigdom. Den långsiktiga målsättningen är att bygga upp en infrastruktur som möjliggör ett långsiktigt förebyggande munhälsoarbete och sprida ringar på vattnet för en förbättrad global munhälsa.

TePe ZBF

Ditt köp gör skillnad TePe stödjer Kenswed Dental Project löpande med resurser i form av ekonomiska medel, munhälsoprodukter och utbildningsmaterial. Under året anordnas även välgörande insamlingskampanjer till förmån för projektet.