Tillbaka till Silicea

Sponsrat innehåll

Tips för ett tjockt och vackert hår

Har du tunt och flygigt hår? Drömmer du om ett tjockt hår med mer volym? Silicea har tipsen för hur du boostar ditt hår inifrån och ut.

Näring inifrån

Hårets styrka börjar vid roten och det är genom att tillföra näring inifrån som din hårkvalitet kan förbättras. De näringsämnen du behöver får du i dig genom att äta en allsidig och varierad kost med mycket grönt. Livsmedel som innehåller mycket biotin, zink och kisel är toppen för ditt hår.

Kosttillskott för håret

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetskosttillskott för hår, hud och naglar. Tillskottet innehåller biotin, kisel och zink, som hjälper dig att bibehålla ett tjockt vackert hår. Dessutom innehåller det selen och mangan som bidrar till att bibehålla frisk elastisk hud och starka naglar. Perfekt kombination. Kom dock ihåg att kosttillskott inte ersätter en allsidig kost utan bara ska ses som ett komplement.

Silicea - Tips för ett tjockt och vackert hår

Välj hårprodukter med omsorg

Utgå från din hårtyp och det du behöver. Ett schampo som vårdar, återfuktar och tillför näring till håret är Silicea Vital Schampoo. Det ger ditt hår styrka, volym och glans, samtidigt som det är skonsamt för hårbotten och motverkar håravfall. Komplettera gärna med Silicea Balsamspray som är ett vårdande leave-in balsam som sprayas direkt i handdukstorkat hår och gör det mjukt, starkt och lätt att kamma ut. Även perfekt för att reda ut barnens trassliga hår!