Tillbaka till Silicea

Sponsrat innehåll

Fördelar med kollagen

Elastisk hud, tjockt hår och starka naglar. Vad har kollagen med saken att göra? Kollagen är ett sorts protein som din kropp bildar själv. Nästan 80 procent av din hud består av kollagen. Kollagen bygger upp bindväv, brosk, ben, men också hud, hår och naglar.

För huden

Kollagen tillsammans med elastin gör din hud elastisk. Hudens uppbyggnad ändras sakta när du blir äldre, då bildningen av kollagen och elastin förändras. Det är då du kan börja få rynkor. Hur mycket rynkor du får när du blir äldre har delvis att göra med genetik.

För håret

Kollagen bidrar till att huden där hårrötterna sitter blir starka. En stark och näringsrik vävnad i huden orkar producera starkare hårstrån, vilket minskar torrt hår och spröda hårstrån.

Silicea - Fördelar med kollagen

För naglarna

Tillsammans med vissa vitaminer och mineraler, till exempel kisel och zink, så hjälper kollagen till med att göra dina naglar starka. Har du sköra naglar som lätt delar sig, spricker och går sönder? Då kan det vara värt att se över ditt näringsupptag och sträva efter en mer varierad kost.

Boosta din kropp inifrån

Kosten är A och O. För att få i dig de vitaminer och mineraler som du behöver är det viktigt att äta en varierad och hälsosam kost.

Original Silicea Kollagen Plus - för fast hud med lyster

Du kan boosta din kropp med ett kollagentillskott som Original Silicea Kollagen Plus – ett skönhetstillskott utöver det vanliga. Det är ett speciellt utvecklat kosttillskott för att bibeålla en fast hud med lyster. Produkten har en unik formula av högkvalitativ kollagen (VERISOL), Haplex Plus-hyaluronsyra, Siliceas unika kisel, C-vitamin, koppar, extrakt från lotusblomman och mango. Allt som kan påverka hår, hud och naglar positivt. Kom dock ihåg att kosttillskott inte ersätter en allsidig kost utan bara ska ses som ett komplement.

Original Silicea kapslar - för ett välmående hår

Om du främst strävar efter ett tjockt och välmående hår rekommenderar vi Original Silicea kapslar som innehåller biotin, kisel och zink, och hjälper dig att bibehålla ett tjockt vackert hår.