Tillbaka till Pharma Nord

Sponsrat innehåll

Har du rastlösa ben?

Det kan vara obekvämt med rastlöshet i benen, särskilt om det förekommer vid alla tider på dygnet – även när du behöver vila. Faktum är att ett helt naturligt mineral kan vara en del av lösningen.

Magnesium är bra för musklerna

Magnesium är ett mineral som kroppen använder i över 300 olika biokemiska processer, inklusive att upprätthålla normal muskelfunktion. Därför är det viktigt med en mångsidig och balanserad kost med bra magnesiumkällor. Det inkluderar nötter, grönsaker – särskilt de gröna – och fullkorn. Du kan också ta ett kosttillskott om du är osäker på om du får tillräckligt med magnesium. Här kan Bio-Magnesium vara ett bra val som ger dig flera fördelar.

Artikelsidor HAR DU RASTÖSA BEN PharmaNord 0124a

En aktiv livsstil är påfrestande för musklerna

Hård fysisk aktivitet bidrar till att tömma kroppens magnesiumreserver. Samma gäller för en ohälsosam kost, alkoholkonsumtion och stress. Här kan det vara klokt att se till att uppfylla kroppens behov av magnesium genom kosten eller med ett kosttillskott.

Magnesium som kroppen kan använda

Inte alla kosttillskott kan tas upp väl av kroppen. I Bio-Magnesium används tre olika magnesiumsalter som omvandlas till en lättupptaglig jonform i kroppen. Blandningen av organiskt och oorganiskt magnesium gör att tabletten snabbt kan lösas upp, även i ett glas vatten. Detta underlättar för kroppen att absorbera mineralet. Varje tablett innehåller 200 mg magnesium.

Du kan svälja tabletten hel, men också krossa den eller lösa upp den i ett glas vatten utan att kompromissa med kvaliteten.