Tillbaka till Pharma Nord

Skydda din hud utan att sakna D-vitamin

Många vill skydda sin hud mot solens starka strålar, särskilt på sommaren när solen står högt på himlen. Men att använda solkräm eller att vistas i skuggan gör att din hud inte kan producera D-vitamin från solen. Detta bidrar till att fler får för lite D-vitamin, även på sommaren. Ett kosttillskott är ett enkelt sätt att säkerställa att du får tillräckligt med D-vitamin utan att behöva oroa dig för din hud.

D-Pearls täcker ditt behov

D-Pearls innehåller antingen 20 eller 38 μg aktivt vitamin D3 i varje kapsel, så att du kan välja den styrka som passar dina behöv bäst. D-Pearls innehåller även kallpressad olivolja som gör att absorptionen ökar, eftersom D-vitamin är en fettlöslig vitamin. Det innebär att vitaminet behöver fett för att kunna lösa upp sig och därmed tas upp i kroppen. Om kroppen inte kan absorbera ett tillskott är det bortkastade pengar.

Pharma Nord Skydda huden utan D-vitamin

Många äldre får för lite

D-vitamin bidrar bland annat till normal funktion av immunsystemet, och därför rekommenderar Livsmedelsverket att alla över 75 år tar tillskott av vitaminet under vintern.

D-Pearls tillverkas i Danmark under farmaceutisk kontroll. De har använts i flera vetenskapliga studier som dokumenterar dess kvalitet och effekt. På så sätt kan du vara säker på att få D-vitamin som faktiskt tas upp av kroppen.