Boosta din hudvård med peptider

Trotsa tecken på åldrande med den banbrytande serien Peptide 21™ från Peter Thomas Roth som levererar en av branschens med peptidfylla formula.

Peptider i hudvård

Peptider är små fragment av proteiner som naturligt återfinns i din hud. De har en fascinerande förmåga att instruera huden att bete sig som den gjorde i sin ungdom genom att stimulera hudcellerna på olika sätt. Idag används en mängd olika typer av peptider inom hudvård, detta beror på att varje peptid har en unik uppgift. De kan bland annat stimulera kollagenproduktionen och cellförnyelsen eller verka anti-inflammatoriskt och reparerande.

Peter Thomas Roth Peptide. Foto.

Trotsa ålderstecken med Peptide 21™

Peptide 21™ är ett steg tillbaka till Peter Thomas Roths kliniska rötter och visar på styrkan i antal och mångfald. Serien är formulerad med en skräddarsydd samling av hela 21 peptider, inklusive fem neuropeptider som har en muskelavslappnande effekt, samt två gamma-proteiner som ökar hudens elasticitet. Tillsammans verkar serien på alla områden i ansiktet och halsen för att ge volym, minska fina linjer och rynkor samt släta ut hudytan och ge en jämnare hudton.

Anti-aging-serum

Serumet innehåller 21 peptider och neuropeptider samt 2 gamma-proteiner som effektivt minskar synliga linjer och rynkor i både ansiktet och hals som ger en klar finish med vacker lyster.

Exfolierande peelingpads

Bidrar till att minimera porerna, jämnar ut hudtonen och fina linjer och rynkor samtidigt som huden förbereds för efterföljande produkter med peptider. Jämnar ut hudtonen och fina linjer.

Mer fast och spänstig hud med ökad lyster

Serumet är ett revolutionerande serum med hela 73% peptidkomplex. Den kraftfulla formulan ger minskade linjer och rynkor, jämnare hudton och struktur, förbättrad lyster samt fastare och mer elastisk hud. I Wrinkle Resist Moisturizer samverkar de 21 peptiderna för att ge en lyftande och föryngrande effekt. En intensivt återfuktande creme som minimerar den linjer och rynkor och får huden att kännas spänstig och fast. Peptidbyggande Amino Acid Exfoliating Peel Pads gör kollektionen komplett och ger en effektiv exfoliering för reducerar porstorlek, ger jämnare hudton samt ökad lyster samtidigt som den optimerar resultat av övrig hudvård.