Tillbaka till Peter Thomas Roth

Sponsrat innehåll

Boosta din hudvård med peptider

Trotsa tecken på åldrande med den banbrytande serien Peptide 21™ från Peter Thomas Roth som levererar en av branschens med peptidfylla formula.

Peptider i hudvård

Peptider är små fragment av proteiner som naturligt återfinns i din hud. De har en fascinerande förmåga att instruera huden att bete sig som den gjorde i sin ungdom genom att stimulera hudcellerna på olika sätt. Idag används en mängd olika typer av peptider inom hudvård, detta beror på att varje peptid har en unik uppgift. De kan bland annat stimulera kollagenproduktionen och cellförnyelsen eller verka anti-inflammatoriskt och reparerande.

Peter Thomas Roth Peptide. Foto.

Trotsa ålderstecken med Peptide 21™

Peptide 21™ är ett steg tillbaka till Peter Thomas Roths kliniska rötter och visar på styrkan i antal och mångfald. Serien är formulerad med en skräddarsydd samling av hela 21 peptider, inklusive fem neuropeptider som har en muskelavslappnande effekt, samt två gamma-proteiner som ökar hudens elasticitet. Tillsammans verkar serien på alla områden i ansiktet och halsen för att ge volym, minska fina linjer och rynkor samt släta ut hudytan och ge en jämnare hudton.